Προτεινόμενα

Παίρνει προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη μάχη για το ένα εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Λουτσέσκου παραμένει αήττητη φέτος στο γήπεδό της, όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ τα μοναδικά ματς που δεν έχει νικήσει εκεί ήταν τα ντέρμπι με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι Θεσσαλονικείς πορεύονται με εξαιρετική ψυχολογία και θέλουν να φτάσουν στο νταμπλ. Η λογική λέει πως θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και θα επιχειρήσουν να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, όμως το μυαλό του ίσως είναι στο πρωτάθλημα, όπου απειλείται με υποβιβασμό. Η ομάδα του Παράσχου θα παίξει κλειστά, ενώ έχει μπροστά της τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα.

Θυμίζουμε ότι στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Για λίγο μεγαλύτερο ρίσκο και με δόση έμπνευσης, θα στραφούμε στο ακριβές σκορ 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, που πληρώνει 6,25 στο Pamestoixima.gr.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

ΠΑΟΚ – Αστέρας ΤρίποληςΑκριβές σκορ 2-0 6,25 Pamestoixima.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ενισχυμένες αποδόσεις* στη νίκη του ΠΑΟΚ με ακριβές σκορ 2-0. Νέο Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x