Προτεινόμενα

Περνούν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι

Η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να προσπεράσουν τα εμπόδια του Άγιαξ και της Τότεναμ αντίστοιχα.

Ο μεγάλος φετινός στόχος της Γιουβέντους είναι αναμφίβολα το τρόπαιο του Champions League. Με οδηγό τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «μπιανκονέρι» θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουν την κούπα για πρώτη φορά μετά το 1996.

Στο δρόμο τους έτυχε ο Άγιαξ, ο οποίος έβαλε δύσκολα στη «Γηραιά Κυρία» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του θεσμού. Δεν θα είναι καθόλου υπερβολή να αναφέρουμε ότι αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν ο «Αίαντας».
Εντούτοις, στη ρεβάνς τη διαφορά θα κάνουν οι μονάδες της Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να θεωρούνται σαφές φαβορί για την πρόκριση.

Από ‘κει και πέρα, η Τότεναμ έκανε την έκπληξη στην πρώτη συνάντηση με τη Μάντσεστερ Σίτι και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μόνο που η ομάδα του Γκουαρδιόλα διαθέτει όλα τα φόντα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Θα εμπιστευτούμε τους «πολίτες» για να βρεθούν στους «4» του θεσμού.

Ο συνδυασμός της πρόκρισης της Γιουβέντους, αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι, προσφέρεται σε απόδοση 2.35 στο Pamestoixima.gr.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x