Προτεινόμενα

Πόσο έξυπνο θέλεις το SUV σου; Ανακάλυψε το Kia Stonic

Φρενάρει αυτόματα, δεν φεύγει από τη λωρίδα του, συνδέεται με smartphones και καταλαβαίνει πότε χρειάζεται ξεκούραση ο οδηγός

Έντονα δυναμικό, είτε το βλέπεις είτε το οδηγείς! Το Kia Stonic είναι ο ορισμός του fun to drive, συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση με τη σπορ οδική συμπεριφορά. Διαθέτει ένα γρήγορο, γεμάτο σε αίσθηση τιμόνι, δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς για ακαριαίες επιβραδύνσεις και ένα στιβαρό πλαίσιο κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής, που συνδυάζει κορυφαία ακαμψία με το ελάχιστο δυνατό βάρος. Έτσι, ο οδηγός απολαμβάνει οδηγική ευχαρίστηση αλλά και ασφάλεια.



Ανακάλυψε περισσότερα στο KIA.GR

Η προστασία που προσφέρει το Stonic στον οδηγό και τους επιβάτες του ενισχύεται από το πακέτο προηγμένων τεχνολογιών ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) το οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο συστημάτων υποβοήθησης που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και ασφαλή. Ανάμεσά τους το αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών, η προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, η προειδοποίηση σύγκρουσης σε τυφλό σημείο, η ανίχνευση προσοχής του οδηγού και ο έλεγχος για κάθετα κινούμενα οχήματα κατά την όπισθεν. Έτσι, κάθε διαδρομή με το ευφυές Kia Stonic γίνεται ξέγνοιαστη και απολαυστική.

Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά και οι αποδοτικοί κινητήρες. Το Kia Stonic έχει τη μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων στην κατηγορία: 4 βενζίνης (1.2 84hp, 1.4 100hp, 1.0 Turbo 100hp και 1.0 Turbo 120hp) και 2 diesel (1.6d με 115hp και 136hp). Μάλιστα, ο 1.4 100hp μπορεί εναλλακτικά του χειροκίνητου να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο 1.0T 120hp διατίθεται και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων!



Η προηγμένη τεχνολογία κυριαρχεί και στο εσωτερικό του Stonic. Η έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών του συστήματος infotainment υποστηρίζει τα πρωτόκολλα συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto για να προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του smartphone. Οι χρήστες μπορούν έτσι να χρησιμοποιούν πλοήγηση μέσω Apple Maps ή Google Maps, διάφορες εφαρμογές εν κινήσει ή να ακούν τη μουσική τους. Ο οδηγός μπορεί να ελέγχει το σύστημα είτε με κινήσεις pinch-και-swipe όπως σε ένα tablet, είτε με φωνητικές εντολές (Siri ή ‘OK Google’).



Αυτό το καλοκαίρι, το κόμπακτ SUV της Kia έχει ένα ακόμη δυνατό σημείο που κάνει την απόκτησή του πιο εύκολη και δελεαστική από ποτέ! Το ετοιμοπαράδοτο Stonic 1.4 στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού EX Premium είναι διαθέσιμο με μόλις 16.490 ευρώ και χαμηλό επιτόκιο 3,9%.

Ζήτησε μία προσφορά σήμερα!

Εκπέμποντας δυναμισμό χάρη στη σχεδίαση και την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της, η Kia επενδύει ταυτόχρονα στην ποιότητα και τις νέες τεχνολογίες, όπως τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Οι ισχυροί κινητήρες τονίζουν το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων Kia, την ίδια στιγμή που η σιγουριά για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία «καθρεφτίζεται» στην 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x