Προτεινόμενα

Σκοράρει ο Σαλάχ και κερδίζει η Λίβερπουλ

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League πέτυχε γκολ και στα 3 τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Η Λίβερπουλ αύξησε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Δεν εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο το δώρο, που της έκανε την Τρίτη η Νιούκαστλ, με τη νίκη της 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Την Τετάρτη έμεινε στο 1-1, στο Anfield, με τη Λέστερ, παρότι προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 3’ με τον Μανέ. Οι 4 βαθμοί της διαφοράς τους έγιναν 5 και η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Την Κυριακή, στις 18:30, η Μάντσεστερ Σίτι δίνει στο Etihand Stadium το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Τη Δευτέρα, στις 22:00, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Σαλάχ

Πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στα 3 τελευταία παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Anfield άνοιξε το σκορ και η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-0.

Πέρσι και οι 2 νίκες της Λίβερπουλ σημειώθηκαν με το ίδιο σκορ 4-1. Στο Anfield ο Σαλάχ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Στο London Stadium σκόραρε 2 φορές. Πέτυχε το πρώτο και το τέταρτο γκολ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 16 γκολ.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x