Προτεινόμενα

Σον και Σαλάχ «καθορίζουν» τον τελικό

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστές τον Σον και τον Σαλάχ.

Έφτασε η ώρα για το πιο σπουδαίο ματς της σεζόν, τον τελικό του Champions League. Τότεναμ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους Λονδρέζους να φτάνουν τόσο μακριά για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στοιχηματικά, θα σταθούμε σε δύο ειδικές επιλογές από το pamestoixima.gr. Η ομάδα του Ποτσετίνο έφτασε ως εδώ, παρά την απουσία του φορ Χάρι Κέιν. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στην απόδοση του Λούκας Μόουρα και του Σον Χέουνγκ-Μιν.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός αντικατέστησε επάξια τον απόντα Κέιν και σίγουρα η τύχη της Τότεναμ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του στον τελικό. Ο 26χρονος στράικερ σκόραρε στα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε στο θεσμό και η λογική λέει πως θα είναι πάλι μέσα στις φάσεις.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Σον στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο η Τότεναμ, πληρώνει 17,00 στο Pamestoixima.gr.
Από την άλλη πλευρά, θα εμπιστευτούμε τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ θέλει να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, ενώ θυμίζουμε ότι πέρσι δεν αγωνίστηκε επί της ουσίας στον τελικό καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30’.

Ο 26χρονος απουσίασε και από τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η απουσία του δεν φάνηκε τόσο. Τώρα όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τελικό.

Σε περίπτωση που σημειώσει το πρώτο γκολ του τελικού ο Σαλάχ και παράλληλα η Λίβερπουλ φτάσει στην κούπα, θα καρπωθούμε απόδοση 7,50 στο Pamestoixima.gr.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ο Σον να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κατακτήσει το Κύπελλο 17,00 Pamestoixima.gr
Ο Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το Κύπελλο 7,50 Pamestoixima.gr

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x