Προτεινόμενα

Στο Κυριακάτικο ντέρμπι σκοράρουν τα «βαριά χαρτιά»

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα ασχοληθούμε επισταμένως αυτή την Κυριακή.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μια νίκη για να «ανεβάσουν» τους φιλάθλους τους.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παίξουν πιο επιθετικά σε σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς στο οποίο απειλούσαν μόνο με τον Μακέντα, ο οποίος είχε και τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Ο Ιταλός στράικερ είναι το «βαρύ πυροβολικό» του Γιώργου Δώνη και αναμένεται να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Το ενδεχόμενο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού, προσφέρεται σε απόδοση 5.00 στο Pamestoixima.gr.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον Φορτούνη, που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στηρίξει μεγάλο μέρος των επιθετικών ενεργειών των «ερυθρολεύκων» στον 26χρονο χαφ, που θα είναι και ο εκτελεστής των στημένων φάσεων.

Έτσι, από το «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων επιλέγουμε τον Φορτούνη για να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, ενδεχόμενο που πληρώνει 3.75 στο Pamestoixima.gr.

Οι επιλογές μας στο Pamestoixima.gr

ΜΑΚΕΝΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 5,00

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 3,75

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x