Προτεινόμενα

Θα κάνουν την ανατροπή η Βαλένθια και η Μπαρτσελόνα;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για επτά φαβορί των κυπέλλων Ισπανίας και Αγγλίας και του γαλλικού πρωταθλήματος

Οι αγώνες των κυπέλλων συχνά κρύβουν εκπλήξεις. Στο κύπελλο Ισπανίας γνώρισαν την ήττα, στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», η Βαλένθια με 2-1 από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η Μπαρτσελόνα με 2-1 από τη Λεβάντε.

Θα επιδιώξουν να κάνουν την ανατροπή στους αγώνες ρεβάνς, στις έδρες τους. Η Βαλένθια υποδέχεται σήμερα, στις 22:30, τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Πέμπτη, στις 22:30, τη Λεβάντε.

«Σφραγίζουν» την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη

Την πρόκριση για τα προημιτελικά φαίνεται ότι έχουν «καθαρίσει» από τα πρώτα ματς η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη. Η Ρεάλ επικράτησε, στο Bernabeu, με 3-0 της Λεγκανές. Η Σεβίλλη κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είναι φαβορί για τη νίκη και στους αγώνες ρεβάνς, που διεξάγονται αύριο. Στις 21:30 αρχίζει το παιχνίδι Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο και στις 22:30 το ματς Λεγκανές-Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τα τέσσερα φαβορί του Κυπέλλου Ισπανίας, τη Βαλένθια, τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις για τη Στόουκ και τη Σαουθάμπτον

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr και για δύο φαβορί των επαναληπτικών αγώνων της τρίτης φάσης του κυπέλλου Αγγλίας, τη Στόουκ και τη Σαουθάμπτον.

Απόψε, στις 22:00, η Στόουκ αντιμετωπίζει τη Σριούσμπερι. Η πρώτη αναμέτρησή τους έληξε ισόπαλη με 1-1. Αύριο, στις 21:45, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Ντέρμπι. Στο πρώτο παιχνίδι προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Ντέρμπι ισοφάρισε 2-2 κι έτσι θα λύσουν τις διαφορές τους σε δεύτερο ματς, στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Η Λυών μετράει επτά σερί νίκες κατά της Τουλούζ

Εκτός από τους αγώνες των κυπέλλων ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, που διεξάγονται σήμερα και αύριο.

Η τρίτη στη βαθμολογία Λυών αντιμετωπίζει αύριο, στις 20:00, την Τουλούζ. Έχει υπέρ της την παράδοση. Μετράει επτά σερί νίκες στις αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες. Είναι φαβορί και στο αυριανό παιχνίδι. Το Pamestoixima.gr. προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και για το «διπλό» της Λυών.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x