Προτεινόμενα

Το Final Four του Σλούκα!

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσπάθειες της Φενέρμπαχτσε στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Το Final Four της Ευρωλίγκας αναμένεται αρκετά αμφίρροπο αφού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των 4 συμμετεχόντων και όλα δείχνουν ότι οι προσωπικότητες θα κρίνουν τον τελικό νικητή.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Εφές στον έναν ημιτελικό, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να περιμένει πολλά από τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ έχει αναλάβει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Ο «Σλούκι Λουκ» μετράει 6/6 προκρίσεις από ημιτελικούς Final Four της Ευρωλίγκας και κάθε χρόνο βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Συν τοις άλλοις, ο Ζοτς του έχει «χαρίσει» τα… κλειδιά της ομάδας, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας και της επίθεσης.

Περιμένοντας από τον Σλούκα να κάνει το Final Four της… ζωής του, θεωρούμε ότι αξίζει το ποντάρισμα στο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του θεσμού, σε απόδοση 14.00 στο Pamestoixima.gr.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FINAL FOUR:

Κώστας Σλούκας  14.00 Pamestoixima.gr

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x