Προτεινόμενα

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ κρίνει τον τίτλο στην Premier League

Στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα το μεγάλο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι δίνουν μεγάλη «μάχη» στην Premier League για την κατάκτηση του τίτλου. Στην κορυφή βρίσκεται η Λίβερπουλ με δύο βαθμούς περισσότερους από τη Σίτι, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει αύριο (22:00) με τη συμπολίτισσά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι πιθανό να κρίνει τον τίτλο στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι με νίκη θα ανέβει στην κορυφή και δύσκολα θα έχει απώλειες στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, με τη Μπέρνλι, τη Λέστερ και τη Μπράιτον. Η Λίβερπουλ ποντάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Οι «μπέμπηδες» προέρχονται από τη βαριά ήττα με 4-0 από την Έβερτον και θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν να μπουν στην τετράδα του Champions League.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι:


  • Ο Λουκάκου να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1.

  • Ο Μαρσιάλ να σκοράρει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει το τελευταίο κόρνερ.

  • Ο Αγκουέρο να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-3.

  • Ο Στέρλινγκ να σκοράρει και η Μάντσεστερ Σίτι Over 6,5 κόρνερ στον αγώνα.

  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

  • Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και Over 12,5 κόρνερ στον αγώνα.


Σπουδαία παιχνίδια γίνονται και στα κύπελλα Ιταλίας, Γερμανίας και Ελλάδας. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει από έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τους ημιτελικούς αγώνες Μίλαν-Λάτσιο, Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν και Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

ΣΤΑ «ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ» Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στα playoffs της Euroleague δίνει σήμερα (21:00) το τρίτο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ. Μετά τις 2 ήττες στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο τη νίκη, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για να μειώσει σε 2-1 το σκορ στη σειρά και να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη για την πρόκριση στο Final Four.

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, μεταξύ άλλων για Over/Under πόντους, ασσίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα, λάθη, κοψίματα και εύστοχα τρίποντα των παικτών των δύο ομάδων, το head to head ασσίστ του Καμπάτσο με τον Καλάθη, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, κλεψίματα, κοψίματα, ασσίστ, ριμπάουντ και λάθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x