Στοίχημα

Ώρα τελικού με ειδικά στοιχήματα

Βραζιλία και Περού συγκρούονται στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει μια σειρά από αξιόλογα ειδικά στοιχήματα.

Ολοκληρώνεται η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της λατινικής Αμερικής με τον τελικό Βραζιλία-Περού. Η 46η έκδοση του Κόπα Αμέρικα ήταν μάλλον «άνοστη» και δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ενώ δεν απολαύσαμε συναρπαστικό θέαμα.

Το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πάρα πολλές επιλογές σε ειδικά στοιχήματα για κάθε τύπο πονταρισμάτων. Από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο και με ποιο τρόπο μέχρι το συνολικό αριθμό των οφσάιντ που θα δούμε στο ματς.

Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει τις δικές μας εμπνεύσεις. Καταρχάς, το ειδικό με τα πολλαπλά σκορ του αγώνα: νίκη της Βραζιλίας με 1-0 ή 2-0 ή 3-0, πληρώνει 2.10 στο Πάμε Στοίχημα και μας συγκινεί σαν επιλογή. Άλλωστε, η «σελεσάο» έφτασε ως εδώ κυρίως στηριζόμενη στην καλή ανασταλτική λειτουργία της, όπως φαίνεται και από το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα!

Πολλώ δε μάλλον τώρα που διακυβεύεται ένα τρόπαιο για την «οικοδέσποινα»… Η ομάδα του Τίτε δεν θα πάρει ρίσκα, θα κοιτάξει να διαφυλάξει τα νώτα της και να μην απειληθεί με κάποιο κάζο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει να καταλογιστεί και ακριβώς ένα πέναλτι στον τελικό. Η Βραζιλία θα βρίσκεται γύρω-γύρω από την περιοχή των Περουβιανών για αρκετή ώρα και προφανώς θα υπάρχει… καλή θέληση από τους διαιτητές για τους διοργανωτές. Σε απόδοση 2.90 στο Πάμε Στοίχημα.

Σαν σκόρερ θα επιλέγαμε τον Κουτίνιο, ο οποίος πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις και έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο για τη «σελεσάο». Η επιλογή να σκοράρει πρώτος ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σε συνδυασμό με το να κατακτήσει η ομάδα του το τρόπαιο προσφέρεται σε απόδοση 5.00 στο Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, ένα ακόμα συνδυαστικό με μεγάλη δόση έμπνευσης. Τα 4 από τα 10 τέρματα της Βραζιλίας στο τουρνουά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων, με τα 3 εξ αυτών να έρχονται στο ματς των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων, σε αυτό το εντυπωσιακό 5-0 του συγκροτήματος του Τίτε.

Με δεδομένο πως οι «οικοδεσπότες» θα μπουν… φουριόζοι και θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν από νωρίς, έχοντας και την απαραίτητη ώθηση από τον κόσμο τους, θεωρούμε ότι θα βρουν ένα γκολ στο πρώτο μέρος του τελικού και το εξειδικεύουμε στο διάστημα 31’-45’.

Επιπροσθέτως, πιστεύουμε ότι θα δούμε αρκετά κόρνερ στο ματς, ιδίως από το πρώτο ημίχρονο, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν αρκετά από τα πλάγια. Βάσει όλων αυτών, στρεφόμαστε στο ειδικό «λεπτό 1ου γκολ 31’-λήξη 1ουημιχρόνου και over 5,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο», που πληρώνει 10.00 στο Πάμε Στοίχημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
Ο Κουτίνιο να σκοράρει πρώτος και η Βραζιλία να κερδίσει το τρόπαιο 5.00 Πάμε Στοίχημα
Λεπτό 1ου γκολ 31’-λήξη 1ου ημιχρόνου και over 5,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο10.00 Πάμε Στοίχημα
Ακριβής αριθμός πέναλτι12.90 Πάμε Στοίχημα
Πολλαπλά σκορ αγώνα 1-0 ή 2-0 ή 3-02.10 ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu