Gossip

Πρώην μοντέλο από τον Καναδά πολεμάει με τους Κούρδους εναντίον των τζιχαντιστών (pics)

Η Καναδέζα πρώην μοντέλο Χάνα Μπόχμαν άφησε την όμορφη και αστραφτερή ζωή της και βρέθηκε στη Συρία να πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Η Καναδέζα πρώην μοντέλο Χάνα Μπόχμαν άφησε την όμορφη και αστραφτερή ζωή της και βρέθηκε στη Συρία να πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

H Χάνα είναι μητέρα δύο παιδιών και αποφάσισε να φύγει για τα πεδία των μαχών στη Μέση Ανατολή τον Μάρτιο του 2015, όταν είναι έναν συντοπίτη της Καναδό, τον John McGuire, να κάνει προπαγάνδα μέσω βίντεο υπέρ των τρομοκρατών.

Η 46χρονη Μπόχμαν δεν είχε καμία στρατιωτική εκπαίδευση, εκτός από το να πυροβολεί με όπλο, αλλά αναγκάστηκε να μπει αμέσως στη μάχη. Στα βόρεια της Συρίας εντάχθηκε στο πλευρό των Κούρδων μαχητών και συγκεκριμένα στις Γυναικείες Μονάδες Προστασίας.

inner

inner

inner

inner

inner

Ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες στο μέτωπο, η Χάνα αναγκάστηκε να να επιστρέψει στον Καναδά από εξάντληση και υποσιτισμό. Αλλά δεν άργησε να επιστρέψει στη Συρία.

inner

«Δεν είχα άλλη επιλογή. Πώς θα μπορούσα να έχω μια φυσιολογική ζωή στον Καναδά, μετά από όσα είδα εκεί;», δήλωσε η γυναίκα που της έδωσαν το ψευδώνυμο Tiger Sun -«Ο Τίγρης του Ηλιου».

Σήμερα βρίσκεται ξανά στα μέτωπα του πολέμου ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και ενημερώνει τακτικά τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη γραμμή.

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της Μπόχμαν με τα παιδιά Κούρδων που ζουν στα χαλάσματα του πολέμου.
«Μου φαινόταν σαν να έβλεπα ένα περίεργο όνειρο το να περπατάω στο Κομπάνι ανάμεσα σε χαλάσματα σπιτιών, βουνά από τούβλα και σκόνη. Μαυρίλα και κατάθλιψη. Αλλά άκουγα σε ηχώ φωνές παιδιών, που γελούσαν ανάμεσα στα ερείπια, σαν φαντάσματα».

inner

inner

inner

inner

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x