Βόλεϊ

Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά η Βραζιλία

Πρώτα αποχαιρέτησε σε άψογα ελληνικά τους φίλους του ΠΑΟΚ και μετά ανακοίνωσε την συνεργασία του με ομάδα της Βραζιλίας ο Ρανγκέλ, που δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του «δικέφαλου» τη νέα σεζόν.

Το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Λούκας Ρανγκέλ, μέσω Facebook, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη της συνεργασίας του με την βραζιλιάνικη UPCN.

Ο κεντρικός, που ήταν ένα απ’ τα βασικά μέλη του «δικέφαλου» στην επίτευξη του νταμπλ, αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ, αναφέροντας σε άψογα ελληνικά: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΟΚΑΡΑ»

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα μιλήσω για την νέα μου ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το κάνω πριν πω κάτι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πέρασα πραγματικά καλές και απίστευτες στιγμές της ζωής μου στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα με αυτή την “Οικογένεια ομάδα ΠΑΟΚ”. Γράφω εδώ για να τους πω: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΟΚΑΡΑ”».

I will post about my new Team but I cannot do it before to tell something to the fans of PAOK...I past really good and...

Posted by Lucas Victor Rangel on Wednesday, July 1, 2015


Με νέο ποστ λίγο αργότερα ενημέρωσε για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του που ανοίγει στην πατρίδα του, με τη φανέλα της UPCN, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Νέα σεζόν, νέες δεσμεύσεις, νέα ανάσα και ας είναι περισσότερες και περισσότερες οι επιτυχίες».

Nova temporada, novos compromissos, novos ares e que venham mais e mais vitórias!http://www.diariodecuyo.com.ar/home/new_noticia.php?noticia_id=675105

Posted by Lucas Victor Rangel on Wednesday, July 1, 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x