Betmasters

Πρωταθλητής Χειμώνα: Ποιος θα είναι; (αποδόσεις για στοίχημα)!

Τα πρώτα δείγματα από το φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός, με τα τρία φαβορί του τίτλου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν αρχίσει αλάνθαστα την πορεία τους στον... μαραθώνιο.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι γεγονός για τη Super League, καθώς αυτό που προβλεπόταν στα χαρτιά, φαίνεται και στην πράξη, με τα τρία μεγάλα φαβορί να έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις χωρίς λάθος.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, ο 2ος την περσινή σεζόν ΠΑΟΚ και ο πλήρως αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν Ολυμπιακός, έχουν κάνει – άλλος πιο εύκολα, άλλος πιο δύσκολα - το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα φαίνεται ότι θα «σπάσει» αυτή η τριάδα στο τέλος της χρονιάς.

Βάσει αυτών των δεδομένων, οι αποδόσεις διαμορφώνονται συνεχώς στα διάφορα ειδικά στοιχήματα που μπορεί να ποντάρει κάποιος και το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση να επικεντρώνεται εύλογα στα σενάρια για την κορυφή, με αυτό που θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή (παρά την τιμωρία του – 2) και τον Ολυμπιακό δεύτερο να παρουσιάζεται ως το πιο πιθανό με απόδοση 3.35. Το σενάριο των ίδιων ομάδων σε αντίστροφες θέσεις βρίσκεται στο 3.90, ενώ το να μείνουν οι Θεσσαλονικείς τελείως εκτός δυάδας φέρνει και τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι στο 8.05 και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο 9.25.

Δες όλα τα ειδικά και τις αποδόσεις που κυκλοφορούν για τη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x