Γενικά

Πρωτιές για τέσσερις ομάδες Ελλήνων αθλητών στις National κατηγορίες της Γαλλίας

Με τους Έλληνες αθλητές να βοηθούν τις ομάδες τους ολοκληρώθηκαν οι National διασυλλογικές κατηγορίες πινγκ πονγκ της Γαλλίας.

Είναι τα πρωταθλήματα από την τρίτη κατηγορία και κάτω, όπου τα ελληνικά χρώματα έχουν σταθερά πολύ έντονη και πετυχημένη παρουσία τα τελευταία χρόνια. Φέτος, έφτασαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους τέσσερις ομάδες με συνολικά πέντε πρωταθλητές μας.

Η Νις Καβιγκάλ του Τάσου Ρηνιώτη στη National 1, η Σελονκούρ του Αντώνη Μαλινάκη και του Στράτου Δαμιανή στη National 3, η Σεν Πιερέζ 2 της Μαρίας Χριστοφοράκη και η Εσιρόλ της Κωνσταντίνας Παρίδη στους ομίλους της National 1.

Η Νις θα παλέψει σε πλέι οφ για την άνοδο, η Σελονκούρ την εξασφάλισε ήδη, ενώ η Σεν Πιερέζ και η Εσιρόλ δεν μπορούν ν’ ανέβουν κατηγορία για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, αρκετές ακόμα ομάδες Ελλήνων «λεγεωνάριων» ολοκλήρωσαν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, ενώ καταγράφηκαν εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε ατομικό επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Λαγογιάννης στην τέταρτη κατηγορία και ο Αντώνης Μαλινάκης στην πέμπτη είχαν μόνο νίκες στους αγώνες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x