Χάντμπολ

Πρώτο βήμα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη με 25-23 επί της πρωταθλήτριας Σερβίας, Γιαγκόντινα πήρε ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup πήρε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη επιβλήθηκε με 25-23 της ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρόκριση στον τρίτο γύρο, σε ματς που έγινε στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (20/10) στην έδρα της πρωταθλήτριας Σερβίας, με τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ να ταξιδεύουν με στόχο να διαφυλάξουν τη διαφορά δύο τερμάτων που θα τους δώσει την πρόκριση.

Πρώτη σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν η Χατζηπαρασίδου με οκτώ τέρματα, όσα πέτυχε και η Νίσαβιτς της ΖΟΡΚ, ενώ ξεχώρισαν επίσης οι Γκάτζιου και Ζυγούρα με έξι.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 8, Καμποΐμ, Φερφόλια 5, Γκάτζιου 6, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Νίκολιτς, Νούσια, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 6.
ΖΟΡΚ: Άντζιτς, Αγκμπάμπα, Ασάνιν 3. Τζουρασίνοβιτς, Γκλίσοβιτς 4, Γκόικοβιτς, Ίλιτς, Γιοβάνοβιτς 1, Κάιτοβιτς 3, Νίσαβιτς 8, Σίντσεφ, Στεπάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Τατάρ 4, Ζίζιτς.
Διαιτητές: Κρίστιαν Χάνες, Ντέιβιντ Χάνες (Γερμανία). Δίλεπτα: 2-3. Πέναλτι: 5/5 – 1/3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x