Πόλο

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός, «καθάρισε» την Μπαρτσελονέτα

Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός νίκησε 14-10 την Μπαρτσελονέτα στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για τη 14η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελονέτα 14-10 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για τη 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση, παραμένοντας αήττητος στην πρώτη φάση και αφήνοντας στη δεύτερη θέση την καταλανική ομάδα, ενόψει φάιναλ 8, με τους "ερυθρόλευκους" να προκρίνονται στην τελική φάση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για έκτη συνολικά στην ιστορία τους.

Ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς προβάδισμα φτάνοντας στο 4-1, όμως οι Καταλανοί μείωσαν και ισοφάρισαν 5-5. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παίκτη παραπάνω και να ξεφύγουν ξανά με +3. Οι Νικολαΐδης και Αργυρόπουλος-Κανακάκης πέτυχαν κρίσιμα γκολ, ο Πάβιτς με τις αποκρούσεις του κράτησε τη διαφορά και φτάσαμε στο τελικό 14-10.


Tα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Φαμέρα 2, Γρανάδος 1, Μουνιάριθ 3, Βρλιτς, Λαρούμπε, Πολ Γκαρθία, Φερνάντεθ 1, Ταχούλ 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως: «Κρατάμε τη νίκη, ήταν ένα παιχνίδια αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, ίσως ήταν αυτό που έκανε τους αθλητές να μην προσπαθήσουν στο 100%, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υποτονική ατμόσφαιρα από όλους, από τους αθλητές, από τον κόσμο, δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε παλμός, είχε, όμως, νικητή και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός.

Κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας, κάτι που θέλαμε πολύ και πλέον κοιτάμε μπροστά τις πιθανές "διασταυρώσεις" του final 8, όπου πιθανότατα θα βρεθούμε απέναντι στη γερμανική Σπαντάου στο πρώτο μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x