DOWNLOAD APPS

Πρώτος και καλύτερος προκρίθηκε ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων»!

Πανηγυρικά πέρασε στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ.

Πρώτος και καλύτερος προκρίθηκε ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων»!

Πανηγυρικά πέρασε στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό του αγωνίσματος και θα μπει με τον αέρα του φαβορί στον τελικό του Σαββάτου (07/10).

Χάρη στην εκπληκτική εμφάνισή του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, που του χάρισε 15,400 βαθμούς, ο 27χρονος πρωταθλητής διατήρησε την 1η θέση στους κρίκους μέχρι την ολοκλήρωση του προκριματικού, έχοντας μάλιστα τεράστια βαθμολογική διαφορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές του και δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για να πετύχει το «ριπίτ» στο αγαπημένο του όργανο.

Για τον κάτοχο όλων των διαθέσιμων τίτλων στους κρίκους, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, έπειτα από το 2014 στη Νανίνγκ της Κίνας (6η θέση) και το 2015 στη Γλασκόβη (χρυσό μετάλλιο).

Μαζί με τον Πετρούνια, στην οκτάδα των φιναλίστ μπήκαν κατά σειρά πρόκρισης οι Ντενίς Αμπλιάζιν (Ρωσία, 15,333 β.), Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία, 15,033 β.), Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία, 14,966 β.), Λιου Γιανγκ (Κίνα, 14,800 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,766 β.), Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,733 β.), Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία, 14,700 β.).

Από την πλευρά του, ο δεύτερος Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατέκτησε την 20ή θέση με 14,300 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει την παγκόσμια καταξίωση ήδη από το ντεμπούτο του στον θεσμό, αλλά δείχνοντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να φτάσει πολύ ψηλότερα στο μέλλον.

Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (07/10) και θα ξεκινήσει γύρω στις 22:20 ώρα Ελλάδας (απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2), αποτελώντας το τελευταίο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των τελικών οργάνων.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ