Κολύμβηση

Πρώτος και με διαφορά ο Δρυμωνάκος στους Αγώνες Masters

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα πρωταθλητή που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Ν.Κορέας.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατέκτησε την πρωτιά και στα τέσσερα αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος, στους Αγώνες Κολύμβησης Masters που πραγματοποιήθηκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην κολύμβηση συμμετείχε στα αγωνίσματα των 50μ., 100μ., και 200μ. πεταλούδα καθώς και στα 200μ. μικτή και όχι μόνο ήρθε πρώτος σε όλες τις κούρσες με εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά στα 200μ. πεταλούδα τερμάτισε με χρόνο 2.09,00.

Ο Δρυμωνάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση καθώς συνεχίζει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2019 στην Νότια Κορέα: «Νιώθω ικανοποιημένος που για μια ακόμη φορά έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό , πετυχαίνοντας πολύ καλές επιδόσεις. Πλέον παράλληλα με τις εργασιακές μου υποχρεώσεις και την έναρξη των γυρισμάτων των «Θαλασσόλυκων» θα συνεχίσω με εντατικούς ρυθμούς με στόχο μία θέση στο βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x