Betmasters

Ψάχνει «γιατρειά» στο Γεντί Κουλέ

Νίκη ψυχολογίας στην έδρα του ΟΦΗ θέλει απόψε η ΑΕΚ.

Mε τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση στην δύσκολη έδρα του ΟΦΗ μετά τις δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το καταπληκτικό (και ανέλπιστο) απόλυτο σερί νικών υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα ανοίγει το ματς Λάρισα - Παναιτωλικός, με τους «βυσσινί» να έχουν προβεί σε μία ακόμα αλλαγή προπονητή.

Ανάλυση

Λάρισα - Παναιτωλικός

Ακόμα μία ήττα, αυτήν τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από τον Ατρόμητο γνώρισε η Λάρισα την περασμένη αγωνιστική. Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν αρκετά άτολμοι, απείλησαν ελάχιστα σε όλο το ματς και μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Σωτήρης Αντωνίου αποτέλεσε παρελθόν. Τη θέση του ανέλαβε από την περασμένη Δευτέρα ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος έχει προϊστορία στους πάγκους της Κάλιαρι και της Κόμο. Δύσκολη είναι η αποστολή του Ιταλού κόουτς, αφού πρέπει να αλλάξει πολλά και κυρίως την ψυχολογία της ομάδας, η οποία μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες βρίσκεται στα… πατώματα.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν στη δράση οι στόπερ Ζίζιτς και Μόρας και ο μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο, ενώ σίγουρα θα απουσιάσουν οι μπακ Χούμπτσεφ και Μπέρτος και ο εξτρέμ Κάσσος. Ντέλετιτς, Πίτι και Μπαργκάν θα ξεκινήσουν πίσω από τον προωθημένο Κούνιτς.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου εδώ και δες όλα τα προγνωστικά της Σούπερ Λιγκ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x