Βόλεϊ

Θέλει από το πρώτο παιχνίδι σκορ πρόκρισης ο ΠΑΟΚ...

Το τελευταίο εμπόδιο του ΠΑΟΚ πριν από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών αποτελεί η UV Φρανκφούρτης.

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Τετάρτη τους Γερμανούς στην Πυλαία στις 18:30 και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στη γερμανική πόλη την επόμενη εβδομάδα.

Το θέμα για τον Σέρτζιου Στάνκου αφορά τον Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς. Ο Ισραηλινός ακραίος έχει υποστεί διάστρεμμα πριν δέκα ημέρες και, παρότι οι γιατροί του έχουν συστήσει ξεκούραση για δύο εβδομάδες, αγωνίστηκε στον δεύτερο αγώνα με την BSSK στην Κωνσταντινούπολη και την Τετάρτη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο τελευταίος τόνισε πως: «Όσο προχωράμε στη διοργάνωση, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να "πιάσουμε" καλή απόδοση σε όλους τους τομείς και να αξιοποιήσουμε τη δύναμή μας. Η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Η παρουσία των οπαδών μας θα είναι σημαντική για την τόνωση της ψυχολογίας μας».

Ο ΠΑΟΚ, εφόσον προκριθεί, θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει αντιπάλους τη Ζενίτ Καζάν, τη Χάλκμπανκ και τη Ροζελάρε.

Εάν δεν καταφέρει να προκριθεί, τότε θα συνεχίσει στο CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ Ολστιν και Χουρικάνι Λοΐμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x