Γενικά

Ψάχνει την πρώτη της νίκη προκριματικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική πινγκ πονγκ γυναικών

Τον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 δίνει την Τρίτη στη Νορβηγία η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της σκανδιναβικής χώρας στο Τροντχάιμ και φιλοδοξεί να πετύχει τη νίκη, που θα τη φέρει κοντά στον στόχο της εισόδου στο επόμενο στάδιο και στη διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για την τελική φάση.

Η αναμέτρηση με τη Νορβηγία γίνεται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του έκτου γκρουπ στο επίπεδο Β των προκριματικών. Οι δύο ομάδες έχουν από μία ήττα, είναι πίσω από την Αγγλία και στο κλείσιμο του πρώτου γύρου του γκρουπ η νικήτρια του αγώνα της Τρίτης θα πάει μόνη στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας για τη σκανδιναβική χώρα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, θα βασιστεί στην Κατερίνα Τόλιου, τη Γεωργία Ζαβιτσάνου και την Κωνσταντίνα Παρίδη. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η Εθνική είχε κάνει πριν από έναν μήνα πρεμιέρα στη διοργάνωση και είχε ηττηθεί με 3-1 από την Αγγλία στο ΣΕΦ.

«Στη σκέψη μας είναι μόνο η νίκη. Θα παλέψουμε, όπως πάντα, για το καλύτερο και θα κυνηγήσουμε τους δύο βαθμούς, ώστε να κάνουμε βήμα πρόκρισης στο στάδιο 2 των προκριματικών. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι τα κορίτσια έρχονται από αγωνιστική δράση στο εξωτερικό. Η Νορβηγία έχει καλές και νεαρές αθλήτριες. Θα πιέσει σίγουρα, αλλά είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ο κ. Κωστόπουλος λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε μία προπόνηση στο γυμναστήριο του αγώνα, ενώ θα γίνει και χαλάρωμα το πρωί της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x