NBA

Ψηφίζουν… αποκάλυψη τον Giannis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε από τους τζένεραλ μάνατζερ του ΝΒΑ μεταξύ των μη Αμερικανών παικτών που αναμένεται να «εκτοξευτούν» την ερχόμενη σεζόν.

Το ΝΒΑ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα έρευνας μεταξύ των τζένεραλ μάνατζερ του πρωταθλήματος.

Στο ερώτημα «ποιος μη Αμερικανός παίκτης περιμένετε να είναι η αποκάλυψη της φετινής περιόδου;» ο… δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς) ήταν δεύτερος σε προτιμήσεις με 18,5%, πίσω μόνο από τον Λιθουανό Γιόνας Βαλαντσιούνας (Ράπτορς) με 33,3%. Ο Γάλλος Ρούντι Γκομπέρ ήταν τρίτος με 11,1%, ενώ ακολούθησαν με 7,4% ο συμπατριώτης του Εβάν Φουρνιέ και δύο Ισπανοί, οι Νίκολα Μίροτιτς και Ρίκι Ρούμπιο.

Στο ερώτημα ποιος είναι ο καλύτερος μη Αμερικανός παίκτης εκτός ΝΒΑ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Ντάριο Σάριτς είχαν από 32%, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Μίλος Τεόντοσιτς από 12%, ενώ ψήφο έλαβε και ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι GMs επέλεξαν ως φαβορί για τον τίτλο τους Σπερς με συντριπτικό ποσοστό 46,2%, ενώ ακολούθησαν οι Καβαλίερς με 15,4%. Επικρατέστερος για MVP ψηφίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς με 67,9% (21,4% ο Κέβιν Ντουράντ), αποκάλυψη για την ερχόμενη σεζόν ο Άντονι Ντέιβις με 29,6%, ρούκι ο Τζαμπάρι Πάρκερ (75%) και προπονητής ο Γκρεγκ Πόποβιτς με 92,9%. Όσο για τους καλύτερους παίκτες ανά θέση, επελέγησαν ως πλέι μέικερ ο Κρις Πολ (71,4%), ως σούτινγκ γκαρντ ο Τζέιμς Χάρντεν (63%), ως σμολ φόργουορντ ο Λεμπρόν Τζέιμς (75%), ως πάουερ φόργουορντ ο Λαμάρκους Όλντριτζ και ο Μπλέικ Γκρίφιν (25%) και ως σέντερ ο Ντουάιτ Χάουαρντ (42,9%).

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x