Απώλειες μετά τα υψηλά ρεκόρ για τις αμερικανικές μετοχές τη Δευτέρα μετά την πτώση της μετοχής της General Electric. Στο μεταξύ, η Wall Street ετοιμάζεται για την πιο «δραστήρια» εβδομάδα εταιρικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, ο Dow Jones σημείωσε πτώση κατά 0,23% στις 23.275 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε απώλειες 0,39% στις 2.565 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε καθοδικά 0,64% στις 6.586 μονάδες.

Η General Electric κατρακύλησε 6,34%. Απώλειες και για τη Hasbro που σημείωσε πτώση 8,6% καθώς η εταιρεία προειδοποίησε για ασθενέστερες πωλήσεις την περίοδο των διακοπών λόγω της χρεοκοπίας των μεγαλύτερων πελατών της, Toys 'R' Us.

«Είναι μια σημαντική εβδομάδα σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση κερδών Έχουμε πολλά ηχηρά ονόματα που παρουσιάζουν αποτελέσματα» δήλωσε ο Randy Frederick, αντιπρόεδρος εμπορικών και παραγώγων της Charles Schwab .

Ανάμεσα στις εταιρείες που παρουσιάζουν κέρδη το επόμενο διάστημα είναι οι: 3M, Caterpillar, Boeing, Amazon, Alphabet, NBCUniversal-parent Comcast και Twitter.

«Έχουμε δει μια τάση βελτίωσης των αποτελεσμάτων και νομίζω ότι αυτό θα συνεχισθεί», δήλωσε ο Maris Ogg, πρόεδρος της Tower Bridge Advisors.

Να σημειωθεί ότι ο Dow έκλεισε πάνω από τις 23.000 μονάδες για πρώτη φορά την προηγούμενη Τετάρτη.

Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ