sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Πως ήσουν και πως έγινες! Παίκτες με μεγάλες φυσιογνωμικά αλλαγές

Ο χρόνος περνάει για όλους και οι άνθρωποι αλλάζουν, άλλοι λιγότεροι άλλοι περισσότερο, έτσι και οι ποδοσφαιριστές. Οι αλλαγές σε κάποιους εξ αυτών όμως είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Ο χρόνος κυλά αγγίζοντας τα πάντα, φέρνοντας αλλαγές και αφήνοντας τα «σημάδια» του στους ανθρώπους. Τέτοιοι είναι και οι ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων παρουσιάζουν σήμερα τεράστιες αλλαγές συγκριτικά με το πως ήταν όταν συστήθηκαν στο κοινό.

Δεν τον ακούς, δεν τον βλέπεις, δεν τον αγγίζει, όμως μπορείς να τον μετράς. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος και κάθε έτος που προστίθεται στη ζωή μας, αισθανόμαστε πως κυλά πιο γρήγορα από το προηγούμενο. Πέραν των εικόνων που εντυπώνονται στο μυαλό μας, ευτυχώς υπάρχουν και ο φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να ανατρέξουμε για ζήσουμε ξανά στιγμές του παρελθόντος. Κοιτώντας τες όμως, συνειδητοποιούμε πόσο έχουμε αλλάξει. Τι να πουν όμως και οι δέκα ποδοσφαιριστές που θα δείτε παρακάτω..

Το sport-fm.gr παρουσιάζει τους παίκτες που το πέρασμα των ετών τους έχει επηρεάσει περισσότερο από άλλους συναδέλφους τους, με τις αλλαγές να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πέπε Ρέινα

Ο 35χρονος Ισπανός τερματοφύλακας υπερασπίζεται την εστία της Νάπολι και δεν θυμίζει σε τίποτα τον εικοσάρη που φορούσε τα γάντια της Μπαρτσελόνα στις αρχές του αιώνα. Από μαλλί «βούρτσα», μετατράπηκε σε «καραφλό βουνό»!

inner

Στέφαν Γιόβετιτς

Ο γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1989 Μαυροβούνιος επιθετικός φαίνεται αναγεννημένος στη Σεββίλη, έντεκα χρόνια πριν όμως διακρινόταν με τη φανέλα της Παρτίζαν στα πρώτα του βήματα στο διεθνές προσκήνιο.

inner

Σάμι Κεντίρα

Σε ένα περίπου μήνα ο μέσος της Γιουβέντους κλείνει τα τριάντα (4 Απριλίου) και οι αλλαγές σε σχέση με το 2006 που αγωνιζόταν στη Στουτγκάρδη είναι μεγάλες!

inner

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Μια ζωή στη Ρόμα ο υπαρχηγός, ελέω Φραντσέσκο Τότι, που όταν ξεκίνησε δεν «τρόμαζε» κανέναν σε σχέση με το σημερινό aggresive look.

inner

Μπόρχα Βαλέρο

Σχεδόν άλλος άνθρωπος ο 32χρονος μέσος της Φιορεντίνα. Από τις μεγαλύτερες αλλαγές.

inner

Αντόνιο Κασάνο

Με το ένα πόδι παλαίμαχος, αφού είναι ανενεργός από το περασμένο καλοκαίρι λόγω της κόντρας με τη διοίκηση της Σαμπντόρια στην οποία ανήκε και χωρίς ομάδα πλέον αφού δεν βρήκε κάτι που να τον «γεμίζει». «Παιδάκι» με τη φανέλα της Μπάρι το 1999, η κατά πολλούς «ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα» έχει αλλάξει πάρα πολύ φυσιογνωμικά από τότε.

inner

Γκονσάλο Ιγκουαίν

Χαρακτηριστική περίπτωση που αποτέλεσε και έμπνευση για το συγκεκριμένο θέμα. Ιγκουαΐν με Ρίβερ (2004)- Ιγκουαΐν με Γιουβέντους. Θυμίζει είναι η αλήθεια αλλά ως εκεί. Τα λόγια είναι περιττά..

inner

Κριστιάνο Ρονάλντο

Από αμούστακο παιδί, δε έναν άντρα την εικόνα του οποίου επιμελείται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Πως να μην είναι τεράστιες οι αλλαγές;

inner

Ροναλντίνιο

Καταλαμβάνει θέση μόνο και μόνο για το πως ήταν τα δόντια του κάποτε και πως έχουν γίνει τώρα! Respect στον οδοντίατρο!

inner

Ρονάλντο (το «φαινόμενο»)

Όταν ο Κώστας Βουτσάς είχε γνωρίσει την μητέρα της συζύγου του Μπέτυς Λιβανού στην ταινία «20 γυναίκες κι εγώ», έλεγε σοκαρισμένος: «Έτσι θα γίνει και η Μπέτυ μεγαλώνοντας; Θα μπαίνει και θα ανοίγει»; Στα χνάρια της «κομοδινούλας», όπως αποκαλούσε την πεθερά του στην ταινία ο Βουτσάς, βαδίζει και το «φαινόμενο», μόνο που δεν μπαίνει, προς το παρόν, αλλά μόνο ανοίγει!

inner

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x