Πόλο

Ραντεβού με την Ισπανία στον τελικό «έκλεισε» η ψυχωμένη Ιταλία

Την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας πήρε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ιταλίας , η οποία επικράτησε με 12-10 της Ουγγαρίας.

Μεσογειακό ντέρμπι θα αναβιώσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας, αφού η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ιταλίας επικράτησε με σκορ 12-10 της Ουγγαρίας και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στην μάχη της κούπας.

Οι Ιταλοί πήραν πανάξια την πρόκριση στον τελικό αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ως μια εκ των φιναλίστ και πλέον θα τα δώσουν όλα στο τελευταίο παιχνίδι, με σκοπό να φτάσουν ξανά στην κατάκτηση του τροπαίου μετά το 2011.

Αν και με την έναρξη της αναμέτρησης οι Ούγγροι μπήκαν πολύ δυνατά (4-2), οι Ιταλοί πάτησαν γκάζι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 6-7. Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε λάθος επιλογές στην επίθεση, ενώ η άμυνα έμοιαζε να είναι το πρώτο μέλημα τους. Στο τέλος οι «γείτονες» μας, κατάφεραν να αντέξουν την πίεση Μαγυάρων και με σπουδαία τέρματα στα τελευταία πήραν την νίκη.

Οκτάλεπτα: 4-2,1-5,2-2,3-3

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x