Μαχητικά Αθλήματα

Ράουζι: «Εγώ βγάζω περισσότερα από τον Μεϊγουέδερ»

Η Ρόντα Ράουζι απάντησε στις προκλήσεις του Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ισχυρίστηκε με προκλητικό τρόπο πως κερδίζει περισσότερα από τον κορυφαίο πυγμάχο.

Στο ρινγκ είναι δύσκολο να τους δούμε αντιμέτωπους, ωστόσο έξω από αυτό Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Ρόντα Ράουζι συνεχίζουν να ανταλλάσσουν χτυπήματα. Η πρωταθλήτρια του UFC πέρασε στην αντεπίθεση και ισχυρίστηκε πως βγάζει περισσότερα χρήματα από τον κορυφαίο πυγμάχο.

«Είπε ‘όταν βγάλεις 300 εκατ. δολάρια σε μια βραδιά, πάρε με τηλέφωνο’. Εγώ έκανα τις μαθηματικές πράξεις και με βάση τους αριθμούς από τον τελευταίο μου αγώνα, παίρνω τα περισσότερα από κάθε άλλον αθλητή του UFC και είμαι γυναίκα. Πιστεύω πως βγάζω 2-3 φορές περισσότερα από ό,τι εκείνος ανά δευτερόλεπτο. Όταν μάθει να διαβάζει και να γράφει, ας μου στείλει μήνυμα. Εγώ βγάζω περισσότερα», ανέφερε η Ράουζι.

Πρόσφατα, ερωτηθείσα αν θα νικούσε τον Μεϊγουέδερ η βραχύσωμη μαχήτρια ήταν σαφής. «Ο Φλόιντ είναι από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών. Σίγουρα θα με νικούσε σε αγώνα πυγμαχίας, γιατί εγώ δεν μπαίνω σε κανόνες και παλεύω για να ζήσω. Σε έναν αγώνα χωρίς κανόνες όμως μπορώ να νικήσω οποιονδήποτε στον πλανήτη. Το μποξ είναι επιστήμη, με κανόνες που τους σέβομαι, αλλά όπως είπα, σε έναν αγώνα χωρίς κανόνες θα νικούσα. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου», είχε δηλώσει.

Ο Μεϊγουέδερ πάντως είχε αρχίσει πρώτος τον «πόλεμο». Όταν είχε ρωτηθεί για τη Ράουζι πέρσι είχε απαντήσει «δεν ξέρω καν ποιος (!) είναι αυτός», ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει πως «… όταν κάποιος αθλητής του MMA ή άλλος πυγμάχος βγάλει πάνω από 300 εκατ. δολάρια σε 36 λεπτά, τα ξαναλέμε».

Η Ράουζι όταν κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου των μαχητικών αθλημάτων στα ESPY είχε «καρφώσει» τον Μεϊγουέδερ δηλώνοντας «… αναρωτιέμαι πώς αισθάνεται τώρα που τον νίκησε μια γυναίκα. Θα ήθελα να δω πώς θα προσποιηθεί ότι δεν με γνωρίζει τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x