Betmasters

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η τελευταία ευκαιρία

Ματς δίχως αύριο για τη Ρεάλ, που παίζει τα ρέστα της όσον αφορά τον τίτλο στην Ισπανία κόντρα στην αήττητη και πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Από το Μπερναμπέου και το σπουδαίο clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ανάλυση



Ακόμα ένα τρόπαιο πρόσθεσε η Ρεάλ στην τεράστια συλλογή της κερδίζοντας την Γκρέμιο με 1-0 στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων. Απόψε παίζει ουσιαστικά τα ρέστα της όσον αφορά τον τίτλο στην Ισπανία, αφού βρίσκεται πίσω από την Μπάρτσα 11 ολόκληρους βαθμούς, έχοντας πάντως ένα ματς λιγότερο.

Σε περίπτωση νίκης μπαίνει στο κόλπο και δίνει διαφορετικό χρώμα στη σεζόν. Ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο έχουν αμφισβητηθεί αρκετά ως τώρα μέσα στην χρονιά και βλέπουν το σημερινό παιχνίδι ως το σημαντικότερο για να αντιστρέψουν το κλίμα. Βέβαια στα εννιά τελευταία εντός κόντρα στην Μπάρτσα οι Μαδριλένοι έχουν υποστεί 6 ήττες.

Πέντε σερί εντός έδρας νίκες έχουν στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις με over. Μεγάλο συν το ότι δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Θα παραταχθούν με 4-3-1-2 και τον ίσκο πίσω από τους φουνταριστούς Μπενζεμά και Ρονάλντο. Λογικά ο Μπέιλ θα περάσει κάποια στιγμή ως αλλαγή.

Η Μπαρτσελόνα οργιάζει μέχρι τώρα παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και μετρώντας σε 16 αγωνιστικές 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όλα τα λεφτά ο Μέσι που σκοράρει και μοιράζει κατά βούληση. Στις εγχώριες διοργανώσεις οι Καταλανοί έχουν να ηττηθούν από τον Αύγουστο και τις ήττες από τη Ρεάλ με 3-1 εντός και 2-0 στη Μαδρίτη για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Την περασμένη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τη Λα Κορούνια με 4-0 στο ρελαντί. Τρίτο σερί ματς χωρίς να δεχτούν γκολ. Στις οχτώ τελευταίες εξόδους τους στην Πριμέρα έφεραν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπουν Ντεουλοφέου, Ουμτιτί και Αλκάθερ. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Σουάρες και Μέσι στην επίθεση. Η τετράδα του κέντρου είναι περίεργη, αφού θεωρητικά οι Ινιέστα και Ράκιτιτς είναι οι δύο ακραίου, αλλά στην ουσία συγκλίνουν στον άξονα και παίζουν φουλ μπακ οι Ρομπέρτο και Αλμπα.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x