Μουντομπάσκετ 2014

Ρέγες: «Ας το κάνουμε με την Ελλάδα»

Ό,τι δεν πέτυχε απέναντι στην Κροατία φιλοδοξεί να κάνει κόντρα στην Ελλάδα ο προπονητής των Φιλιππίνων, Βίνσεντ Τσοτ Ρέγες.

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά την ήττα από την Κροατία ο προπονητής των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες, εκφράζοντας την ελπίδα η ομάδα του να ολοκληρώσει την… έκπληξη την Κυριακή απέναντι στην Ελλάδα.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Χαιρόμαστε για την προσπάθεια των παικτών μας. Δεν περιμέναμε ότι θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε μια υπερδύναμη σαν την Κροατία κι ώρες-ώρες δεν . Ξέραμε πως οι πιθανότητές μας ήταν λίγες, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε και το χρωστάμε στο λαό των Φιλιππίνων να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο τέλος η ιστορία της ομάδας μας είναι η ιστορία της χώρας μας. Είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κάνουμε αυτό που αγαπάμε, όπως είναι το μπάσκετ», ανέφερε, ενώ εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία.

«Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει περιθώρια λάθους και αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν ο διαιτητής σφύριζε διαφορετικά στο τέλος της τρίτης περιόδου. Είχαμε παρ’ όλα αυτά την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην Κροατία και τον προπονητή της, τον κ. Ρέπεσα, τον οποίο σέβομαι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στη συνέχεια, αρχίζοντας με την Ελλάδα. Ρεαλιστικά είχαμε τις καλύτερες πιθανότητες για νίκη στον πρώτο αγώνα, όπου είχαμε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x