Γενικά

Ρεπορτάζ της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την επίσκεψη Πύρρου και Κορλού στην Κύπρο

Αφιέρωμα στην επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΑΒ, Κωνσταντίνου Κορλού και του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, στην Κύπρο, έκανε η ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας άρσης βαρών.

Στο σχετικό άρθρο, εκτός από φωτογραφία από τη συνάντηση, υπάρχει και η δράση που είχε ο Πύρρος Δήμας για τη διάδοση του αθλήματος στη Μεγαλόνησο, καθώς και οι επαφές του προέδρου της ΕΟΑΒ.

Το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IWF επισκέφτηκε την Κύπρο για να συναντήσει τους αρχηγούς της κυπριακής ομοσπονδίας άρσης βαρών και να μιλήσει για τις πιθανότητες προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα.

Εκτός από τις συζητήσεις με τον κ. Ανδρέα Ρούμπα, πρόεδρο της κυπριακής ομοσπονδίας άρσης βαρών, τον κ. Δήμα υποδέχτηκαν, επίσης,ο Πρόεδρος του κυπριακού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Συλλούρης, και ο Υπουργός Παιδείας και, επίσης, Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Καδής, και κατέληξαν σε καρποφόρες αποφάσεις, όπου και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν την ομαλή λειτουργία της ομοσπονδίας και την υποστήριξη στην άρση βαρών.

Ο Πύρρος Δήμας συνοδεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΑΒ, Κωνσταντίνο Κορλό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ώστε να συζητήσει με την κυπριακή ομοσπονδία μια διμερή συνεργασία για το άθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x