Επικαιρότητα

Ρέθυμνο: 'Επιασαν στα πράσα Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρία κινητά και 55 ευρώ, ενώ εντοπίστηκε η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμά του.

Με οργανωμένη επιχείρηση έβαλαν στο χέρι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 29χρονο Αλβανό που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς και παραισθησιογόνα μανιτάρια στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, τον συνέλαβαν τη στιγμή που προμήθευε ναρκωτικά σε έναν 31χρονο ομοεθνή του.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρία κινητά και 55 ευρώ, αλλά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμά του. Εκεί βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με 330 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 137,7 γραμμάρια μαζί με μικροποσότητα παραισθησιογόνων μανιταριών, 510 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε άλλη επιχείρηση στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 23 χρόνων και έναν 21χρονο Βούλγαρο και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης, με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα στην κατοικία του 23χρονου, όπου κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με συνολικά 99 γραμμάρια κάνναβης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι στην διακίνηση εμπλέκονται και οι δύο 21χρονοι που συνελήφθησαν αμέσως μετά.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x