Ισπανία

Ρονάλντο: «Περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Μια χαρά τα κατάφερε η Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του.

Ένας τραυματισμός κράτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ρόλο θεατή στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά η Ρεάλ απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτόν, ακόμη κι απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήθελα πολύ να τους βοηθήσω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Όμως τα κατάφεραν περίφημα. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο. Είναι ένα σημαντικό τρόπαιο κι ακόμη πιο σπουδαίο γίνεται επειδή ήρθε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας. Έχουμε ήδη τον πρώτο μας τίτλο και θα παλέψουμε για άλλους δύο φέτος», δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ.

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη δράση από τον μυϊκό τραυματισμό του, τόνισε: «Δεν πονάω πλέον, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβω τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League την επόμενη εβδομάδα ή θα πρέπει να περιμένω τον επαναληπτικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x