Βόλεϊ

Ρουμελιώτης: «Ο Ολυμπιακός φάνηκε ανώτερος»

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα λάθη της ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης στον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. «Ήταν έκπληξη η σημερινή μας απόδοση» σχολίασε σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του.

Απογοητευμένος απ’ την ήττα της ΑΕΚ στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών εμφανίστηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε ιδιαίτερα τα λάθη της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν είχε καμία σχέση αυτή η εμφάνιση με ό,τι είχε παρουσιάσει μέχρι τώρα.

«Σε ένα τέτοιο ματς με τόσα πολλά λάθη σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Ολυμπιακός είχε πιο καθαρό μυαλό, περιορίζοντας τα δικά του λάθη και παρόλο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης φάνηκε να είναι πολύ ανώτερος από εμάς», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «Ήταν έκπληξη και το δεύτερο ματς αλλά και το σημερινό κι ιδιαίτερα τα πολλά και αβίαστα λάθη σχεδόν απ’ όλη την ομάδα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το πρόσωπο που έπρεπε, το αγωνιστικό πρόσωπο προηγούμενων αγώνων».

Όσον αφορά τη συνέχεια ο τεχνικός της «Ένωσης» έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή στα επόμενα ματς: «Έχουμε μπροστά μας τρεις ημέρες να ξεχάσουμε αυτά τα δύο ματς, να κοιτάξουμε μπροστά βελτιώνοντας την απόδοση μας πιστεύοντας στη νίκη και με θέληση να μπορέσουμε να νικήσουμε στο Ρέντη και να επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x