Στίβος

Σάντι Μόρις: «Δεν θα αντέξει το ρεκόρ της Ισινμπάγιεβα για πολύ ακόμα»

Έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το 2017 δήλωσε η Σάντι Μόρις, επισημαίνοντας πως μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ (5.07 μ.) της Ισινμπάγιεβα.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ντάιαμοντ λιγκ, η Σάντι Μόρις δήλωσε έτοιμη να αρχίσει τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το 2017, ενώ δεν δίστασε να προσθέσει πως το ρεκόρ της Ισινμπάγιεβα δεν θα αντέξει για πολύ.

Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Ρίο μίλησε αρχικά για την παρουσία της στο ντάιαμοντ λιγκ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, λέγοντας: «Το γεγονός ότι έχασα το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο με γέμισε με τεράστια ενέργεια. Μου έδωσε τρομερή ώθηση στις Βρυξέλλες και κατάφερα να κάνω το ρεκόρ. Η Κατερίνα (Στεφανίδη) ήταν κουρασμένη και είμαι σίγουρη ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν κοιμήθηκε όσο θα έπρεπε. Ήμουν κι εγώ κουρασμένη, αλλά επειδή έχασα το χρυσό στο Ρίο, είχα φουλ ενέργεια και κίνητρο στον τελευταίο αγώνα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Ισινμπάγεβα, τονίζοντας πως το 5.07 δεν θα διατηρηθεί για πολύ αφού η ίδια πιστεύει πως μπορεί να κάνει ακόμα πιο ψηλό άλμα. «Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ελπίζω τα επόμενα δυο χρόνια να κάνω τόσο ψηλά άλματα. Θα πάρω μεγαλύτερα κοντάρια και θα αλλάξω τη λαβή μου πιάνοντας το από πιο ψηλά».

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x