Μαχητικά Αθλήματα

Σάντσες: «Ο Γκολόβκιν δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι για να νικήσει τον Κανέλο»

Ο προπονητής του Γκενάντι Γκολόβκιν, Αμπέλ Σάντσες, δηλώνει αισιόδοξος για την επικράτησή του αθλητή του στην επερχόμενη μάχη του απέναντι στον Κανέλο Άλβαρες.

Καθώς οι Αμπέλ Σάντσεζ και Γκενάντι Γκολόβκιν προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του τελευταίου με τον Κανέλο Άλβαρες ο προπονητής του Καζάκου πυγμάχου δηλώνει πως ο Γκολόβκιν δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο από την προηγούμενη μάχη του απέναντι στον Μεξικανό το 2017, προκειμένου να επικρατήσει.

«Προετοιμάζω τον Γκενάντι ώστε να είναι ο καλύτερος Γκενάντι που μπορεί. Νικήσαμε στον πρώτο αγώνα. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πως νικήσαμε τότε. Ο ίδιος ξέρει πως κέρδισε τον τελευταίο αγώνα».

«Κάποια προσαρμογή προφανώς θα γίνει, αλλά ο Γκενάντι μάχεται με ένα στιλ που όχι μόνο ευχαριστεί το κοινό, αλλά είναι ένα στιλ που τελειοποίησε μέσα από ένα σερί 23 νοκ-άουτ, υπερασπιζόμενος 20 φορές τίτλο και θα τις κάνει 21 στις 15 (Σεπτεμβρίου). Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο στην ιστορία. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Χόπκινς. Έχει ένα ποσοστό νοκ-άουτ, που είναι το καλύτερο στην ιστορία των μεσαίων-βαρών».

«Πιστεύω ότι οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες, αλλά θεωρώ ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Κανέλο ''φέρει'' το κουράγιο του μαζί».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x