Επικαιρότητα

Σακελλαρίδης: Οι θεσμοί δεν έρχονται στην Αθήνα

Τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της κυβέρνησης στο Eurogroup.

Δεν έχει βάλει φρένο η κυβέρνηση στις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο MEGA, επεσήμανε ότι δεν έρχονται οι θεσμοί (τρόικα) στην Αθήνα, ούτε και τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της κυβέρνησης στο Eurogroup. Σημειώνεται ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται η αποστολή τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα.

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του Αλεξη Τσίπρα και του Γιάννη Στουρνάρα για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ είπε ότι: «Είναι το αυτονόητο. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Στουρνάρας θα κάνει αυτό που πρέπει για να προασπίσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ο κ. Στουρνάρας πιστεύει ότι μετά τη συμφωνία του Eurogroup η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει τη σχέση της με την ΕΚΤ».

Για τη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη νομιμότητα νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε ότι: «Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι θα γίνει έλεγχος. Δεν είπε ότι θα βγουν άκυροι οι νόμοι».

Σχετικά με το αν ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για τις πρωτοβουλίες της Προέδρου της Βουλής είπε ότι «έχει ένα θεσμικό ρόλο» και επεσήμανε ότι αν η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει κάποιο νόμο θα φέρει ένα νέο νόμο.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x