Τένις

Σάκκαρη στον ΣΠΟΡ FM: «Στόχος το Top 10 ή ακόμη και το Top 5»

Η Μαρία Σάκκαρη βάζει ψηλά τον πήχη και δείχνει ικανή να φτάσει πολύ ψηλά.

Λίγες μέρες μετά την εξαιρετική της παρουσία στο Ρολάν Γκαρός, όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμπειρία της από το γαλλικό Grand Slam, αλλά και τις βλέψεις της για το μέλλον.

Αναλυτικά, η 22χρονη τενίστρια, νούμερο 38 στον κόσμο, μίλησε στον Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την ήττα της από την Ντάρια Κασάτκινα στο Ρολάν Γκαρός: «Η Κασάτκινα έχει μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. Διάβασε κάποιες καταστάσεις καλύτερα από εμένα, αλλά κι εγώ μαθαίνω και πιστεύω πως στο μέλλον θα εμφανιστώ καλύτερη. Σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πάντως η συμμετοχή στο Ρολάν Γκαρός ήταν μια σπουδαία εμπειρία».

-τις βλέψεις της για το μέλλον: «Στόχος μου είναι το Top 30 σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος της χρονιάς και στο μέλλον θέλω να μπω αν μπορέσω στο Top 10 ή ακόμη και στο Top 5. Έχω φτάσει κοντά στο νούμερο 30, έχω ανταγωνιστεί κορυφαίες τενίστριες και πλέον έχω μεγαλύτερες παραστάσεις. Έχω αρκετά πράγματα να βελτιώσω για να κερδίζω περισσότερους εύκολους πόντους. Θεωρώ πως έχω πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσω και περιθώρια για να γίνω καλύτερη».

-το τι της είπε η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, που την ξεπέρασε στην παγκόσμια κατάταξη: «Μου έκανε πλάκα επειδή την ξεπέρασα στην παγκόσμια κατάταξη. Σίγουρα χαίρεται και εκείνη για μένα και την πρόοδό μου».

-το ποιους αγώνες προτιμά: «Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Νομίζω πως θα προτιμούσα το Αυστραλιανό Open λόγω της παρουσίας πολλών Ελλήνων από την ομογένεια, αλλά μου αρέσει πολύ και το Ρολάν Γκαρός. Τώρα προετοιμάζομαι για το Γουίμπλεντον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x