Βόλεϊ

Σακόγλου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίζει μεγάλο ρόλο»

Για την μεγάλη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ μίλησε ο Χάρης Σακόγλου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του δικέφαλου του Βορρά.

Για την μεγάλη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ μίλησε ο Χάρης Σακόγλου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του συλλόγου.

Ο διαγώνιος του «δικέφαλου» μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που ανοίγει στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΠΑΟΚ ζήτησε συγκεκριμένα εμένα για την κάλυψη αυτής της θέσης. Το ότι θα παίξω σε μια γνώριμη και αγαπημένη πόλη είναι ένα θετικό στοιχείο για εμένα.

Οι στόχοι όσον αφορά εμένα προσωπικά είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και παράλληλα να βοηθάω την ομάδα, όποτε με χρειάζεται ο προπονητής μου».

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος είναι ο 7ος παίκτης του ΠΑΟΚ και θα παίξει σίγουρα μεγάλο ρόλο στα ματς που θα χρειαστεί αν και ευελπιστώ να να βλέπω γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x