Ελλάδα

Σάκοτα: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό»

Στην πιθανή απόκτηση ενός σέντερ αναφέρθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νέας Κηφισιάς, με τον προπονητή της «Ένωσης» να λέει πως η ομάδα δεν παίζει ακόμα το μπάσκετ που θα ήθελε.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού, ωστόσο δεν πρόκειται να προβεί σε μία βιαστική κίνηση, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς.

«Σίγουρα, ήταν μεγάλη νίκη σήμερα για την συνέχεια για να μην σκεφτόμαστε μόνο το πού βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αλλά να έχουμε και κάποιες άλλες φιλοδοξίες. Εννοείται ότι η Κηφισιά ήταν μεγάλος αντίπαλος για εμάς αυτή την στιγμή. Ακόμη δεν παίζουμε όπως θα ήθελα. Για αυτό η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη. Μας βγήκε η άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε ανάσα για το δεύτερο. Στο τέλος σημασία είχε να μην χάσουμε την μπάλα, όπως κάναμε σε άλλα παιχνίδια, και πιστεύω ότι ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τα αποτελέσματά της», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό. Έχουμε κάποιες βοήθειες, αλλά ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουν βοήθεια οι παίκτες. Ξέρουμε πού θέλουμε βοήθειες, είναι εύκολο να το καταλάβεις. Δεν πιέζομαι και δεν βιάζομαι. Πιστεύω ότι έγιναν βιαστικές κινήσεις και δεν βγήκαν πριν».

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε: «Ένα από τα θετικά για μας στο παιχνίδι ήταν η διάρκεια που είχαμε στο παιχνίδι μας και στην επίθεση και στην άμυνα. Ακόμα και όταν η Κηφισιά έβαλε κάποια τρίποντα και έφερε το ματς στα ίσια εμείς μείναμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δική μας θέληση. Κάναμε πολλά λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε χάσαμε πολλά ριμπάουντ, ενώ βγάλαμε πολλές καλές άμυνες. Αυτή η νίκη πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά που είναι πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x