Επικαιρότητα

Σαμαράς προς Βούτση: Δεν μας έριξαν οι ξένοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και ο Κουβέλης

«Τι μας λέει ο πρόεδρος της Βουλής; Ότι έπαιξαν το παιχνίδι των ξένων, Ότι ήταν γερμανοτσολιάδες ή ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι;» αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ήρθε ο Βούτσης και μας είπε ότι μας έριξαν οι ξένοι. Δεν τα θυμάται καλά. Από μέσα, από την Ελλάδα μας έριξαν. Οι απέξω μπορεί να βοήθησαν. Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α. και ο Κουβέλης μας έριξε» είπε πριν από λίγο από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βούτση ο οποίος απευθυνόμενος στη ΝΔ σχολίασε: «δεν έχετε το θάρρος να παραδεχθείτε ότι οι θεσμοί σήμερα για δικούς τους λόγους, για αδυναμίες και προτεραιότητες δικές τους, για αδιέξοδα δικά τους -πείτε τα όπως θέλετε- σε μια διεθνή και ευρωπαϊκή κατάσταση που αλλάζει άρδην και άκρως αντιφατικά, υποστηρίζουν τον οδικό χάρτη που εδράζεται στην πολιτική και γεωστρατηγική σταθερότητα της χώρας, στις οικονομικές επιτεύξεις και την υλοποίηση όλων των αναγκαίων βημάτων, ώστε να υπάρξει βιώσιμη έξοδος που θα προοιωνίζεται και την έξοδο από κρίση» ο κ. Σαμαράς επισήμανε: «Τι μας λέει ο πρόεδρος της Βουλής; Ότι έπαιξαν το παιχνίδι των ξένων, Ότι ήταν γερμανοτσολιάδες ή ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι;».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x