sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σαν σήμερα: Η Μπαρτσελόνα έριχνε έξι γκολ στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου (video)

Επτά χρόνια πριν ακριβώς, η Μπαρτσελόνα πετύχαινε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σε «classico» αφού έριχνε έξι γκολ μέσα στο Μπερναμπέου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμηθείτε το!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της σε «classico» πετύχαινε πριν από επτά χρόνια ακριβώς η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 6-2 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ είχε κάνει το… λάθος να προηγηθεί με γκολ του Ιγκουαΐν στο 14ο λεπτό και εν συνεχεία ακολούθησε η συντριβή. Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε με τον Τιερί Ανρί τέσσερα λεπτά μετά, για να έρθουν Πουγιόλ (20’) και Μέσι (36’) και να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου στο γκολ με τον Ράμος (56’) αλλά ήρθαν τρία γκολ σε διάστημα εικοσιπέντε λεπτών από τους Ανρί (58’), Μέσι (75’) και Πικέ (83’). Ο φωτεινός πίνακας έγραφε 6-2 και όλο το Μπερναμπέου χειροκρότησε τους Καταλανούς για τη μαγική τους εμφάνιση.

Οι ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης:
Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος (71’ Φαν ντερ Φάαρτ), Καναβάρο, Μέτσελντερ, Χάιντσε, Ρόμπεν (78’ Χάβι Γκαρσία), Λασ. Ντιαρά, Γκάγκο, Μαρσέλο (58’ Χούντελααρ), Ιγκουαΐν, Ραούλ.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Γ. Τουρέ (85’ Μπουσκέτς), Τσάβι, Ινιέστα (85’ Μπόγιαν), Ανρί (60’ Κεϊτά), Μέσι, Ετό.


HIGHLIGHTS Real Madrid v FC Barcelona, 2-6... από fcbarcelona

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x