Τένις

Σαράποβα εναντίον Οσταπένκο στον τρίτο γύρο του US Open

Το νούμερο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρία Σαράποβα, θα αντιμετωπίσει το νούμερο 10 , Τζελένα Οσταπένκο, στον τρίτο γύρο του Αμερικανικού όπεν.

Η Μαρία Σαράποβα επικράτησε της Ρουμάνας Κιρστέα με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και προχώρησε στον τρίτο γύρο του US Open. Η Ρωσίδα τενίστρια χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Αν και ήταν μία ισορροπημένη αναμέτρηση, η Σαράποβα μπόρεσε να βρει το αδύναμο σημείο της αντιπάλου της και με τα γρήγορα τρεξίματά της στο φιλέ κατόρθωσε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ.Στην συνέχεια του αγώνα η κόπωση και η υπερβολική ζέστη κατέβαλε την Κιρστέα με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά αβίαστα λάθη.




Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Τζελένα Οσταπένκο η οποία επικράτησε της Αμερικανίδας Τόουσεντ με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-4).
Η αθλήτρια από την Λετονία είχε δύσκολο έργο, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ και έπρεπε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Έτσι κι έγινε. Τα δυνατά της χτυπήματα στην μπέισλαϊν και τα ντρόπ σοτ που επιχείρησε, κυρίως στο δεύτερο σετ, την έφεραν σε θέση να μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Γεγονός είναι πως ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός καθώς η έμπειρη Σαράποβα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ανερχόμενο ταλέντο του γυναικείου τένις, η οποία ως γνωστόν έχει τα πιο δυνατά χτυπήματα μετά την Σερένα Γουίλιαμς.




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x