Βόλεϊ

Σε απολογία τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Ηρακλής

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ κλήθηκαν τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός και Ηρακλής.

Οι «πράσινοι» καλούνται για τα όσο συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ στις 2 του μήνα, ενώ οι «κυανόλευκοι» για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ την ίδια μέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., ό πως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιον του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (ρίψη καπνογόνου και τσιγάρου εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ. για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου ΓΣ.

Επίσης,το Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (υβριστικά συνθήματα, ρίψη μπουκαλιών και πλαστικών εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ. για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο της Μίκρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x