Betmasters

Σε εξωπραγματικές αποδόσεις ο «άσος» της Μάλμε

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Σουηδών απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, εξηγώντας τους λόγους που το ποντάρισμα στους Αυστριακούς, απλώς, δεν αξίζει!

Η βραδιά περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, όπως το Άρσεναλ-Μπεσικτάς όπου το 0-0 του πρώτου αγώνα και οι απουσίες των γηπεδούχων (Ζιρού, Ράμσι) αφήνει περιθώριο για έκπληξη. Σημαντικό και το Μπιλμπάο-Νάπολι, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να μαντέψει τι μπορεί να γίνει. Το πιο ελκυστικό ματς, στα μάτια του υπογράφοντος πάντα, διεξάγεται στο «Swedbank Stadion» του Μάλμε, όπου η τοπική FF υποδέχεται τη Red Bull.

Η Σάλτσμπουργκ είναι η πλούσια ομάδα του ζευγαριού, η οποία έχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Η μόνη παρουσία της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ είναι τη σεζόν 1994/1995. Έκτοτε έχει πλησιάσει, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και δεν μπορούσε να υλοποιήσει αυτό το όνειρο. Τις σεζόν 2009/2010 και 2010/2011 η Μακάμπι Χάιφα ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε την είσοδο, ενώ και για τη Μάλμε η διοργάνωση είναι άγνωστος προορισμός αφού δεν έχει περάσει ποτέ στο κυρίως ταμπλό της. Γίνεται αντιληπτό το κίνητρο αμφοτέρων για την πρόκριση!

Θα συζητούσαμε σε διαφορετική βάση αν το σκορ του πρώτου αγώνα είχε μείνει στο 2-0 υπέρ των Αυστριακών. Το γκολ του Εμίλ Φόρσμπεργκ, προς το τέλος του πρώτου αγώνα των πλέι οφ, και το τελικό 2-1 δεν ξεγράφει τους Σουηδούς, κάτι που συμβαίνει με τις αποδόσεις. Σίγουρα η οικονομική δυναμική της Red Bull και οι επενδύσεις που έχουν γίνει προδιαθέτουν πώς ο ισχυρός του ζευγαριού θα περάσει. Πραγματικά, αυτό είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο. Μένει να δούμε, όμως, αν η αγωνιστική συμπεριφορά της Μάλμε αξιολογείται σε αποδόσεις κοντά στο 5,00!

Είναι αήττητη στα έξι τελευταία ευρωπαϊκά, εντός έδρας, παιχνίδια της (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες) χωρίς να δεχθεί γκολ! Στα τελευταία είκοσι ματς της σεζόν, για όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, έχει δύο ήττες κι αυτές εκτός έδρας: Το 4-2 από τη Σπάρτα στην Πράγα, στον τρίτο προκριματικό, και το 2-1 του πρώτου ματς από τη Σάλτσμπουργκ. Όσον αφορά τις απουσίες αυτή του Γκιγιέρμο Μολίνς είναι γνώριμη κι έχει καλυφθεί στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αυτή του Ρικαρντίνιο δεν κοστίζει αμυντικά στην πιο έτοιμη Μάλμε, μια και ο αριστερός της μπακ αρέσκεται περισσότερο να φτιάχνει παιχνίδι παρά να μαρκάρει. Η έδρα των «γαλάζιων» είναι πανίσχυρη και η Σάλτσμπουργκ δεν θα περάσει εύκολα. Ο Άντι Χούτερ έχει περισσότερα προβλήματα από τον Άγκε Χαρέιντε, απλώς διαθέτει έναν παίκτη (Σοριάνο) που μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτελέσει τον αντίπαλο. Τέτοιος είναι και ο Ρόσενμπεργκ για τη Μάλμε, αλλά όχι αυτού του επιπέδου.

Αν πάρουμε τις αποδόσεις βλέπουμε και σε άλλα κομμάτια ορισμένες τιμές που δεν συνάδουν με την τιμή του «διπλού». Είναι πολύ χαμηλά το «Goal-Goal» κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να σκοράρουν αμφότερες! Επομένως, μία ομάδα που κρίνεται ικανή να σκοράρει έστω μία φορά γιατί να μην τη ρισκάρουμε να κερδίσει, εφόσον έχει αποδείξει πώς μπορεί και διαθέτει σούπερ κίνητρο; Οι τιμές επάνω στη Μάλμε είναι εξαιρετικές, η εικόνα του πρώτου αγώνα δείχνει οριακά Σάλτσμπουργκ (βολεύεται και με «Χ») και όχι 1,50, άρα θα στραφούμε στον «άσο» και στο ρίσκο της επιλογής από το πρώτο 45λεπτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

154. ΜΑΛΜΕ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (4,75)
154. ΜΑΛΜΕ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 Η (4,75)
154. ΜΑΛΜΕ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 Η – 1 Τ (8,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x