Γενικά

Σε καμπ στη Λιθουανία συμμετείχαν οι Τσεκερίδης και Κεσίδης

Σε ένα πολύ δυνατό καμπ πάλης στη Λιθουανία συμμετείχε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και ο Λαοκράτης Κεσίδης.

Οι δύο Έλληνες παλαιστές, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Παναγιώτη Χεριστανίδη, έβαλαν τις βάσεις, ενόψει των δύσκολων και απαιτητικών υποχρεώσεων.

Στο καμπ συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης κι έδωσαν την ευκαιρία στους δύο παλαιστές μας να προπονηθούν απέναντι σε κορυφαίους αθλητές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες της προετοιμασίες.

«Ήταν πολύ ιδανική η προετοιμασία. Μέναμε δίπλα στο στάδιο και η διατροφή ήταν εξαιρετική. Από άποψη ανταγωνισμού, η προετοιμασία ήταν πάρα πολύ δυνατή. Συμμετείχαν 60 αθλητές από δέκα χώρες», τόνισε αρχικά ο κ. Χεριστανίσης και πρόσθεσε πως:

«Στα 87 και 97 κιλά, είχαν οκτώ αθλητές σε κάθε κατηγορία. Αθλητές υψηλού επιπέδου με μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η ομοσπονδία προσπαθεί σκληρά για να στέλνει τους αθλητές σε προετοιμασίες στο εξωτερικό. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια καμπ, γιατί οι αθλητές μας έχουν μεγάλο όφελος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x