Πόλο

Σε όμιλο-φωτιά η Εθνική πόλο

Πολύ δυνατούς αντιπάλους θα έχει η Εθνική πόλο Ανδρών στο Super Final του Europa Cup.

Την πολυνίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία, τη χάλκινη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ιταλία και την πάντα ισχυρή Ισπανία θα αντιμετωπίσει στο Super Final του Europa Cup η Εθνική πόλο Ανδρών.

Η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Β’ Ομίλου και είχε αυτό το δύσκολο «σταύρωμα» για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η έδρα του τουρνουά (που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί) να είναι η Ουγγαρία, κάτι που θα δυσκολέψει κι άλλο το έργο της Εθνικής.

Αρχικά είχε αποφασιστεί τα τελικά της διοργάνωσης να γίνουν στην Ελλάδα, αλλά λόγω του γεγονότος ότι το ορθόδοξο Πάσχα συνέπεσε με το Final 8 και δεν μπορούσε να τροποποιηθεί το καλεντάρι της LEN, το πιθανότερο είναι η διοργάνωση να φιλοξενηθεί στην Ελλάδα (πιθανότατα στο Βόλο) το 2019.

Ο πρώτος του νέου ομίλου θα περάσει στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα (8 Απριλίου) ενώ ο δεύτερος του ομίλου θα βρεθεί στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, την ίδια ημέρα.

Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκονται η χρυσή ολυμπιονίκης Σερβία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία, το πάντα δυνατό Μαυροβούνιο και η Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x