Επικαιρότητα

Σε συναγερμό η κυβέρνηση για την κακοκαιρία

Νέος «πονοκέφαλος» ο όγκος νερού που κατεβαίνει από την Βουλγαρία.

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα βρεθεί εντός της ημέρας στην Άρτα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ταυτόχρονα, κλιμάκιο από το Υπουργείο Πολιτισμού και τεχνικό προσωπικό από τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να εξετάσει τις ζημιές που έχουν γίνει.

«Επίσης, θα μεταβεί άμεσα –σήμερα- ένα ακόμα κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο θα μετέχουν ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης ο οποίος ενημέρωσε πως ήδη έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή της Ηπείρου και της Ευρυτανίας.

Επιπλέον, σε ότι αφορά τον νέο «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Έβρος ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε πως: «Παρακολουθούμε στενά και την περιοχή του Έβρου. Υπάρχουν προβλήματα, όπως μας έχουν ενημερώσει μεγάλος όγκος υδάτων κατεβαίνει και από τη Βουλγαρία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ταυτόχρονα ήδη έχουμε κάνει κάποιες επαφές με τις γειτονικές χώρες».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x