Γενικά

Σε τουρνουά επίδειξης στην Κίνα ο Κρεάνγκα στα τέλη Αυγούστου

Ο θρυλικός Καλλίνικος Κρεάνγκα συνεχίζει ακούραστος στο αγωνιστικό προσκήνιο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και εξακολουθεί να είναι περιζήτητος στο φίλαθλο κοινό για το θεαματικό παιχνίδι του.

Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από το γεγονός ότι η Κίνα, η χώρα με την τεράστια παράδοση και διάδοση στο άθλημα, τον προσκάλεσε και πάλι να πάρει μέρος σε τουρνουά επίδειξης. Η κορυφαία δύναμη του πινγκ πονγκ θα οργανώσει το σόου στις 25 Αυγούστου στο Zhangjiagang, προάστιο της Σανγκάης.

Πέρα από δικούς τους δυνατούς αθλητές φέρνουν πάντοτε και φημισμένα ονόματα από την Ευρώπη κι έκαναν, άλλη μία φορά, την τιμή να προσκαλέσουν τον Κρεάνγκα, ο οποίος στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του έγινε προσφιλής και στους Κινέζους φίλους του αθλήματος.

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του διπλού ανδρών και του διπλού μικτού δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και θα πάει για δεύτερη φορά φέτος σε μία τέτοια εκδήλωση στην ασιατική χώρα μετά τον περασμένο Φεβρουάριο. Θ’ αναχωρήσει από την Αθήνα στις 24 του μήνα και θα επιστρέψει στις 26/8.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x