Γ' Εθνική

Σειρά παίρνει ο επιθετικός

Στην απόκτηση ενός σέντερ φορ στρέφουν την προσοχή τους οι άνθρωποι του Άρη, καθώς ο Σανιά και ο Ν` Λουντούλου ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση με την κίτρινη φανέλα.

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη με τον οποίο καλύφθηκε το κενό στη θέση του τερματοφύλακα, στον Άρη ρίχνουν το βάρος για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Οι «κίτρινοι» έχουν περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να βρουν τον παίκτη που θέλουν, με την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα (ο οποίος έλυσε και επίσημα χθες τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης) να είναι ανοιχτή, αλλά να παραμένει πολύ δύσκολη.

Η προτεραιότητα του παίκτη να αγωνιστεί σε ομάδα της Super League, με τον Πανιώνιο να είναι φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και το υψηλό κόστος της μεταγραφής συνιστούν εμπόδια που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Εν τω μεταξύ, με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης ο Σιντί Σανιά παρέλαβε χθες την πολυπόθητη βίζα από το ελληνικό προξενείο στο Παρίσι. Ο Σενεγαλέζος θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, με το οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για τον μεθεπόμενο αγώνα με την Καστορία.

Παράλληλα, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς υπολογίζει πλέον τον Γκαέλ Ν` Λουντούλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, αφού εκδόθηκε το δελτίο του Γάλλου φορ από την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x