Gossip

Σέξι κι όποιος αντέξει η Ευαγγελία Αραβανή!

Μετά την παρουσίαση που έκανε στο «X–Factor» θεωρείται το επόμενο best thing της ελληνικής τηλεόρασης, αφού απέδειξε ότι δεν είναι «άλλη μία όμορφη παρουσία».

Μετά την παρουσίαση που έκανε στο «XFactor» θεωρείται το επόμενο best thing της ελληνικής τηλεόρασης, αφού απέδειξε ότι δεν είναι «άλλη μία όμορφη παρουσία». Η Ευαγγελία, ετοιμόλογη όπως πάντα, είναι απολύτως συνειδητοποιημένη για το τι ζητάει πλέον από τη ζωή της.

Του Αλέξανδρου Πρίφτη

Το «X-Factor» ήταν αυτό που ήθελες να κάνεις, ως επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

Δεν το σκέφτηκα έτσι ποτέ. Σίγουρα, όμως, ήταν μία εκπομπή, ένα show, που πραγματικά με έκανε ευτυχισμένη το γεγονός ότι ήμουν μέλος και κομμάτι της. Δεν οραματίζομαι πράγματα, δεν έχω στόχους, αν θες. Και μόνο που μου πρότειναν να είμαι σε αυτό το project, με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά.

Γιατί δεν κάνεις όνειρα;

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, όμως ποτέ δεν έβαλα στόχους και ποτέ δεν είπα «θέλω το επόμενό μου βήμα, να είναι αυτό!». Ποτέ όμως! Στις εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, συνεπώς είναι πιο «επικίνδυνο» το να πεις ότι θες να κάνεις κάτι, να το περιμένεις πώς και πώς και να μη γίνει τελικά. Να περιμένεις να συμβεί και, τελικά, να μη συμβαίνει.

Σε απογοητεύει όταν κάτι δεν συμβαίνει; Όταν μία δουλειά δεν προχωράει;

Δεν ποντάρω όλες μου τις ελπίδες πάνω σε μία δουλειά. Αν γίνει έγινε. Αν δεν γίνει, δεν βαριέσαι… Όλο και κάτι θα κάνουμε!

aravani 22

Έχεις την εναλλακτική, αν κάτι δεν πάει καλά με τον χώρο;

Δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα, όμως, αν θα έκανα κάτι αυτό θα είχε σχέση με τον χορό. Από μικρή τον λάτρευα και ήθελα να ασχοληθώ. Το έκανα για πάρα πολλά χρόνια. Ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Ναι, σε μία δύσκολη περίπτωση, μπορεί να διάλεγα αυτό το δρόμο. Μπορεί, όμως, και κάτι άλλο. Δεν ξέρω.

Είναι αλήθεια ότι θα είσαι και στο «X-Factor 2»;

Αυτό δεν το ξέρω ακόμα να στο πω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το κανάλι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επαναλάβει το παιχνίδι αυτό κι έχουν πει ότι θα το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε.

Πρόσφατα γράφτηκε σε sites και blogs, ότι σου έχει γίνει ήδη πρόταση από τον Alpha, προκειμένου να ενταχθείς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κοίτα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μία πολύ ρευστή περίοδος που γίνονται γενικές συζητήσεις. Πολλά μπορεί να λέγονται. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν θέλω να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην ευσταθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πάντως. Ειλικρινά όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω κάτι σίγουρο να σου πω. Είναι όλα στον αέρα.

aravani 33

Θα ήθελες να κάνεις πρωινή εκπομπή;

Η αλήθεια είναι ότι εσείς με πιέζετε να το σκεφτώ, που με ρωτάτε. Ναι, θα το σκεφτόμουν. Στην ψυχαγωγία ανήκει, οπότε δεν είναι κάτι έξω από εμένα. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων. Τώρα πια, στις μέρες μας, δεν είναι και να πεις κάτι. Τόσες ανατροπές συμβαίνουν. Άλλα κανάλια κλείνουν, ζώνες διαλύονται… Αν μου γίνει μία τέτοια πρόταση στο μέλλον, θα το σκεφτόμουν παραπάνω από μία φορά. Σημασία για μένα έχει το να νιώθω εγώ ασφαλής με αυτό που πάω να κάνω, αλλά και με το πόσο έτοιμη θα είμαι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η εικόνα σου πιστεύεις ότι σου έχει ανοίξει πόρτες;

Η εικόνα μου, ναι, σίγουρα μου έχει ανοίξει κάποιες πόρτες. Όμως μου έχει κλείσει επίσης κάποιες άλλες. Το ότι μία κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι ευλογία και κατάρα μαζί, που λένε… Πρέπει πάντα να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι τελικά άλλη μία ωραία και ως εκεί. Καλείσαι να δώσεις περισσότερα πράγματα κι αν κάποιοι δεν σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις, τότε θα βγάλουν όλοι εύκολα συμπεράσματα. Άρα, ναι μεν η εμφάνισή μου με έχει βοηθήσει, γιατί έτσι με πήραν στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, αλλά δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα σε επιλέγουν επειδή είσαι ωραία.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τι βλέπεις;

Τις ατέλειές μου! Το βλέμμα μου πέφτει πάντα σε ό,τι δεν μου αρέσει πάνω μου.

Με δουλεύεις; Είσαι μία κούκλα!

Κι όμως. Το λέω και δεν με πιστεύουν. Είναι μικρά-μικρά πραγματάκια που δεν μου αρέσουν. Ως γυναίκα έχω κι εγώ τις ανασφάλειές μου. Θα ξυπνήσω στραβά και θα βρω κάτι που δεν μου αρέσει. Αύριο θα τα βάλω με κάτι άλλο.

aravani11

Θα πανικοβληθείς, δηλαδή, αν δεις μία ρυτίδα στον καθρέφτη σου;

Όχι, καθόλου. Εντάξει, ξέρω, μεγαλώσαμε, άρα θα τις δούμε τις ρυτιδούλες μας. Όμως μπορεί να ξυπνήσω και να δω ότι πάχυνα. Ή μία άλλη μέρα να με δω και να παρατηρήσω ότι δεν κοιμήθηκα καλά κι έχω κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Βλέπω κατά καιρούς μικροπράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά οκ. Αν είχα κάποιο θέμα χοντρό, κάτι που δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ, τότε θα έμπαινα στη διαδικασία να το φτιάξω και να το διορθώσω.

Φοβάσαι τις πλαστικές;

Τις τρέμω, φοβάμαι, χάνομαι και μόνο στην ιδέα! Αν είχα έντονο πρόβλημα, θα το έκανα. Τώρα, όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Καλά είμαι! (γελάει).

Κοπιάζεις για να έχεις το σώμα αυτό;

Όχι. Το λέω κι ας με μισούν κάποιες γυναίκες (γελάει)! Δεν κάνω απολύτως τίποτε. Δίαιτα και διατροφή δεν ξέρω τι είναι. Αλλά δεν ξέρω και τι είναι το τηγάνι μέσα στο σπίτι. Δεν τρώω τηγανιτά, ας πούμε. Δεν είναι ότι προσέχω, απλά δεν τα τρώω. Είμαι ευλογημένη νομίζω, γιατί έχω έναν πολύ καλό μεταβολισμό κι έτσι είμαι μία χαρά. Δεν στερούμαι τίποτα. Τρώω ό,τι θέλω, ακόμα και τα γλυκάκια μου.

Είχες ποτέ την ανασφάλεια ότι οι άντρες σε προσεγγίζουν μόνο για την εξωτερική σου εμφάνιση;

Φυσικά και την είχα παλαιότερα. Μη σου πω ότι ακόμα το έχω αυτό. Πάντα μου έρχεται στο μυαλό αυτή η σκέψη όταν με προσεγγίζει κάποιος. Από προσωπικές εμπειρίες που έχω ζήσει μέχρι σήμερα και τότε δεν το αντιλαμβανόμουν, γιατί πάντα βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ίσχυε αυτό. Εφόσον είδα ότι αυτό μου συνέβη αρκετές φορές, πλέον είμαι πιο επιφυλακτική.

Υπήρξες τυχερή στον έρωτα;

Αν καλόπεσα με ρωτάς; (γελάμε). Και καλόπεσα και κακόπεσα. Έχω περάσει και από τα δύο στάδιο. Δεν γνώρισα μόνο καλά παιδιά, αλλά και κακά.

aravani 44

Τι σου δίδαξαν οι έρωτές σου;

Να εμπιστεύομαι λιγότερο και να μην τα δίνω όλα από την αρχή. Η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται. Να κρατάς πάντα μία πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Γενικά στη ζωή μου είμαι δοτικός άνθρωπος. Και το κάνω γιατί εμένα χαροποιεί, δεν με «εκμεταλλεύονται». Όμως όταν βλέπεις ότι αυτό δεν εκτιμάται, τότε συνειδητοποιείς ότι έκανες λάθος.

Η απιστία είναι λόγος χωρισμού;

Είναι περίεργα τα πράγματα… Πιο παλιά πίστευα ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συγχωρείται ποτέ. Αν μάθαινα δηλαδή κάτι τέτοιο, θα είχα φύγει από τη σχέση… χθες! Τώρα πια, όμως, σκέφτομαι ότι μπορεί να το σκεφτόμουν και δεύτερη φορά. Ανάλογα, αν είχα οικογένεια και παιδιά κι αυτό ήταν μια βλακεία της στιγμής από την πλευρά του άλλου, μπορεί να το συγχωρούσα.

Παράλληλα, όμως, δεν θα ήθελες να κάνεις το ίδιο; Εγωιστικά και μόνο;

Όχι, όχι, δεν λειτουργώ καθόλου έτσι. Καλά, μπορεί να λέω έτσι, όμως από την άλλη, ίσως και να μην το συγχωρούσα. Να μην το σκεφτόμουν καν.

Η Κύπρος σού έλειψε;

Ναι, πολύ! Είχα μία συνεργασία που, με χαρά θα έκανα ξανά, αν μου δινόταν η ευκαιρία. Οι άνθρωποι εκεί με αγκάλιασαν, με φρόντισαν, ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου. Το βασικό είναι ότι δεν με έκαναν να αισθανθώ ξένο σώμα ούτε μία στιγμή κι ας μην είμαι από την Κύπρο. Πηγαίναμε τα βράδια σε ταβερνάκια και τρώγαμε, πίναμε κρασάκι. Πέρασα πολύ ωραία!

Πηγή: like.philenews.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x