F1

Σενάρια επιστροφής στην F1 για Μάσα!

Μόλις ένα μήνα μετά την αποχώρηση του, ο Φελίπε Μάσα φέρεται να έχει προσυμφωνήσει την επιστροφή του στο grid για το 2017!

Ο Φελίπε Μάσα σύμφωνα με το «skysports» έχει έρθει σε συμφωνία με την Williams και ουσιαστικά υπό προϋποθέσεις θα… αναβάλει την απόσυρση του για τουλάχιστον 1 χρόνο, καθώς ο Βάλτερι Μπότας (ο teammate του Μάσα την χρονιά που μας πέρασε) είναι ο επικρατέστερος για την θέση του Νίκο Ρόσμπεργκ στην Mercedes.

Ωστόσο όλα αυτά παραμένουν σενάρια, διότι η Mercedes δεν πρόκειται να ανακοινώσει την απόφαση της για τον παρτενέρ του Λούις Χάμιλτον εντός του 2016, αλλά θα περιμένει την νέα χρονιά.

Στην περίπτωση λοιπόν που η γερμανική ομάδα επιλέξει τον Μπότας, ο Μάσα θα κληθεί να ξαναφορέσει την οδηγική του φόρμα για άλλη μία σεζόν την 15;της καριέρας του. Ουσιαστικά η Williams θέλει με αυτό τον τρόπο να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Φιλανδός, κρατώντας στο δυναμικό της τον πολύπειρο Βραζιλιάνο, ο οποίος με την σειρά του θα πλαισιώσει τον ρούκι Λανς Στρολ.
Από την πλευρά του Φελίπε Μάσα ωστόσο, οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται ακόμα, με τον μάνατζερ του, Νίκολας Τοντ να δηλώνει: «δεν υπάρχει συμφωνία με τον Φελίπε και την Williams»

Για την ώρα πάντως ο Βραζιλιάνος συνεχίζει τις διακοπές του και αναμένει την απόφαση της Mercedes για τον 2ο οδηγό της, η οποία θα κρίνει και το αν θα υπογραφεί ή όχι το συμβόλαιο που έχει «συμφωνηθεί».

Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x